Health Education , Health Promotion and Educational Technology

Health Education , Health Promotion and Educational Technology

آموزش بهداشت ، ارتقا سلامت و تکنولوژی آموزشی
Health Education , Health Promotion and Educational Technology

Health Education , Health Promotion and Educational Technology

آموزش بهداشت ، ارتقا سلامت و تکنولوژی آموزشی

ایمنی غذا در کروناویروس ها

ویروس کرونا در شرایط انجماد بسیار پایدار هستند و در دمای منفی 20 درجه سانتی  گراد تا‌ دو سال می تواند زنده بماند. با رعایت نکات مطرح شده در ذیل، می توانید از انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی پیشگیری کنید:


  • ویروس کرونا به دمای معمولی پخت (70 درجه سانتی گراد) حساس هستند بنابراین و به عنوان یک اصل کلی باید از مصرف محصولات حیوانی (شیر، تخم  مرغ  ، گوشت قرمز، مرغ و ماهی ) خام و کامل پخته نشده اجتناب  کرد. در صورتی که محصولات گوشتی کاملا پخته باشد و با دست های تمیز آماده شود، ایمن است.
  • به هنگام استفاده و آماده سازی  مواد خام حیوانی (شیر خام و گوشت و یا سایر فرآورده های حیوانی ) برای جلوگیری از آلودگی سایر مواد غذای،  ضروری  است  دست های خود را کاملا بشویید .
  • از تخته و چاقو جداگانه برای خرد کردن گوشت خام و مواد غذای پخته شده استفاده  شود.  
  • از بازارهای حیوانات زنده بازدید نکنید و از تماس مستقیم با حیوانات زنده خودداری کنید .
  • از ذبح، فروش ، تهیه یا مصرف گوشت حیوانات وحشی و و حیوانات اهلی مریض  و مرده  با علل ناشناخته،  پرهیز کنید.
  • در هنگام مراقبت و غذا دادن به بیمار و کودکان خردسال قبل و بعد از غذا دادن به آنها حتما دست های خود و بیمار را ضدعفونی کنید .
  • از ظروف، قاشق و چنگال شخصی استفاده شود.
  •  امکان انتقال کروناویروس از طریق بسته های مواد غذایی وجود دارد، توصیه می گردد قبل از مصرف ، بسته ها نیز شسته شود
  • خرید مواد غذایی فله ای و یا باز ممنوع شود .
  • از د ست به دست کردن مواد غذایی و  ساندویچ های خانگی  و یا تهیه شده در مدرسه  توسط دانش آموزان و یا فروشنده ، جدا خودداری شود .
  • از توزیع هرگونه  فرآورده های کنسروی یا فرآوری شده مثل سوسیس، کالباس و غیره در مدارس خودداری شود .
  • به دانش آموزان توصیه شود از مایعات  بیشتر استفاده شود. ترجیحا از آ ب های معدنی که قبل از مصرف بطری آن شسته شده است، استفاده کنند.



منبعhttps://behdasht.gov.ir/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3

نظرات 3 + ارسال نظر
شکوفه پنج‌شنبه 27 شهریور 1399 ساعت 10:58

ممنون عزیزم . مطالب آموزنده و کاربردی است

خواهش میکنم ، مرسی از توجه شما

سودابه سه‌شنبه 4 شهریور 1399 ساعت 16:11

متشکرم بهره بردم خسته نباشی افرین به این پشتکار

ممنونم
سپاس از همراهی تان

سه‌شنبه 4 شهریور 1399 ساعت 13:02

مرسی از مطالب کاربردی و مفیدتان

مرسی از لطف تان

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد